Vineri, 2018-04-27, 3:37 AM
Asta e democratie
Un roman se intalneste cu un american:
- Eu castig in America 5.000 de dolari pe luna, din care ma costa 4.000 masa si casa. Ce fac cu restul de 1.000 de dolari, nu intereseaza pe nimeni. Asta e democratie.
- Eu castig in Romania 1.000 de lei pe luna si ma costa masa si casa 1.500. De unde iau diferenta de 500 de lei, nu intereseaza pe nimeni. Asta e democratie!

Like - Sa ajunga si la prietenii tai de pe Facebook!
Categorie: Bancuri cu/despre Straini | Adăugat de: Joker (2013-06-15) | Vizualizări: 703
Cuvinte cheie: Bancuri cu/despre straini, Un Colt al Veseliei!, coltu bancurilor din coltu vesel, bancuri noi si misto | Rating: 4.0/4
Vezi si alte articole de pe site:
Categoria: De fericire / Happy:    Statusuri de fericire (2)
Categoria: Statusuri Speciale:    Statusuri in Germana
Categoria: Bancuri despre Facebook:    Facebook-ul in familie


Si parerea ta conteaza, comenteaza!

Disclaimer
Acest site este un pamflet!  Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva.
     Pentru nici una dintre situatii autorii acestui site nu pot fi acuzati de nimic si nici nu se considera responsabili de ceva anume!   Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de email coltu.vesel@gmail.com .
Statistici
MaxRom Maximu Romanesc

Creaţi un website gratuit prin uCoz