Luni, 2018-09-24, 2:16 PM


Invisible Yahoo Messennger Scanner


Invisible Yahoo Scanner este o aplicatie online cu ajutorul careia poti verifica statusul unui ID de Yahoo! Messenger, rezultatul scanarii fiind Invisible, Offline sau Online. Acest website afiseaza un status corect si nu memoreaza ID-urile scanate. Datorita algoritmului de verificare a statusurilor de care dispune Invisible scanner, poti verifica chiar si ID-urile pe care nu le ai in lista de contacte. Aici poti verifica statusul invisible fara nicio grija, deoarece acest site nu pastreaza ID-urile de messenger scanate.          Pentru a scana un ID Yahoo, introdu-l in campul de mai sus si apasa butonul Check. In scurt timp, acest scanner va afisa rezultatul, impreuna cu avatarul si cateva link-uri utile, cum ar fi pornirea unei convorbiri, adaugarea in lista de Yahoo! Messenger si descarcarea avatarului. Afla acum daca prietenul tau sta invisible pe messenger, cu Invisible Yahoo Scanner.


***Cateva programe utile:

Yahoo Messenger (Ultima Versiune) - Acum ai ultima versiune de Yahoo Messenger. Descarca direct de pe site-ul oficial Yahoo.

Yahoo! Multimessenger - Asa zisul "multimess", dupa executarea lui se pot deschide mai multe ferestre Yahoo! Messenger, si te poti loga pe mai multe ID-uri simultan, deschizand messengerul de cate ori este nevoie.

Sunete messenger in Lb. Romana - Sunete de Buzz pentru yahoo in romana (cu accent moldovenesc), foarte comice incercati cu incredere!

Y! Amp sau Now Playing- Afiseaza melodia din Winamp la status. Cu acest program pentru messenger poti avea si tu la status melodia pe care o asculti in momentul respectiv

Webcam Recorder - Vrei sa inregistrezi webcam-ul la yahoo messenger? Vrei sa pastrezi un filmulet de pe yahoo cu cineva drag? Acum poti inregistra webcam-ul de yahoo messenger !

***Toate programele au fost verificate si testate inainte de a fi incarcate pe siteurile de share. Folositi cu incredere!


Disclaimer
Acest site este un pamflet!  Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva.
     Pentru nici una dintre situatii autorii acestui site nu pot fi acuzati de nimic si nici nu se considera responsabili de ceva anume!   Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de email coltu.vesel@gmail.com .
Statistici
MaxRom Maximu Romanesc

Creaţi un website gratuit prin uCoz